En liten blogg

Problem med prylar?

Behöver du lite extra plats att placera lite övervintrade saker på?

Har du kanske precis flyttat och har massor av saker du inte behöver för tillfället i kartonger som tar upp plats? Då är det kanske dags att du kontaktar Selstor för att hyra ett förråd eller en liten lagerplats. För en överkomlig avgift så kan du hyra ett förråd att förvara dina saker som du inte har användning för just nu. Kanske en övervintrad motorcykel eller ett set bildäck som tar upp allt för stor plats.

Du väljer själv vad du vill förvara i förrådet hos Selstor och bara du har nyckel till ditt förråd som även är insynsskyddat.

De flesta av oss har saker så det både räcker och blir över, hur skönt hade det då inte varit att kunna stuva undan de saker som man inte behöver i dagsläget och bara ha plats för saker man faktiskt använder just nu? Detta är precis vad det innebär att hyra ett lager, frihet att göra som man vill.

Föregående

Stuga i Åkersberga

Nästa

Datafeedr, ska testas!

2 kommentarer

  1. Mira Lund

    Vore kul med mer information om detta.

  2. Josefine Martinsson

    Tack för ännu ett bra inlägg!

    //Josefine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén