Såg på SVT Debatt igår på svtplay, sämre program får man leta efter. Det blir ju inte ens någon debatt! Programmet består av en bunt människor som är förälskade i att höra sin egen röst. De vräker ur sig sina påståenden helt utan att lyssna på vad de andra har att säga. ”SVT åsiktskräkande” hade varit ett bättre namn på programmet.

Personerna kräks ut sina åsikter som om hela världen skulle bry sig om vad de tycker. De inbjudna gästerna blir förolämpade och förnedrade av den så kallade publiken och programledaren verkar tycka att det är helt ok. Folk har liksom ingen hyfs över huvud taget. Igår debatterade de SMSlån, att sms lån skulle leda till ny ungdomsfattigdom och på sikt hela samhällets förfall. Jag tycker att alla argumenten är helt blåsta. Javisst, att ta lånen kanske inte är det smartaste i världen men alla kan ju inte vara bror duktig och göra allt helt rätt. Vissa människor tycker faktiskt om att supa skallen i bitar och festa loss rejält på en finlandsfärja, då ska ju de personerna ändå få göra det. De ska inte behöva leva efter mellanmjölksveriges pekpinnar . Låt dom göra sina egna misstag! Vill någon ta ett smslån så ska dom väl få göra det, så kan ni andra skita i det.
Själv har jag gjort det en gång, för att kunna åka på en sistaminutenresa med polarna till Kos, fortfarande ett av de bästa hotellen jag bott på se bilderna på Grecotel Kos Imperial!

 Grecotel Kos Imperial

Grecotel Kos Imperial – Hotell på Kos

Grecotel Kos Imperial

Grecotel Kos Imperial

Det var den absolut roligaste resan jag åkt på och jag skulle inte ha den ogjord för allt smör i Småland (ok, kanske för ALLT smör, men då måste jag ha rubb och stubb). Fan är sugen på att boka ett nytt hotell nere på Kos för sommaren… Trots att mitt sms lån hade höga avgifter tjänade jag också på det. Hade jag väntat en månad och sparat ihop pengar hade priset på biljetterna varit betydligt högre. Så att låna för mig var en besparing. Det ni, mellanmjölkare på TV!