En liten blogg

Månad: oktober 2008

Saker som är gratis

På nätet finns många olika gratiserbjudande, men det är ofta tidskrävande att finna alla. Jag hittade idag sidan freeshopping.nu där de har samlat massor av olika gratis erbjudande och tävlingar som du kan ta del av. Jag ha redan deltagit i två tävlingar så nu håller jag tummarna för att det ska bli iaf en vinst 🙂

Ekonomin i världen…

Ekonomin för världens välfärdsländer går si sådär.
Köpkraften och konsumeringen har inte riktigt följt marknadsutvecklingen varför väldigt många befinner sig i ett glapp i ekonomin.

För att kortfristigt bygga över glappet och säkerställa en mjukare övergång utan att hamna på ekonomiskt obestånd kan man, vid noga övervägande, funder på ett sms lån. Det kan naturligtvis aldrig ses som en lösning på en hel ekonomi men inte sällan kan denna typ av lån innebära skillnaden mellan en betalningsanmärkning och en lösning.

Har man ingen annan lösning på ett temporärt problem utöver snabblån bör man säkerställa att man väljer ett seriöst företag. Det finns ett par etablerade bolag som under rådande omständigheter får ses som seriösa. Sen är det naturligtvis upp till var och en att göra en bedömning om huruvida det är en lösning.
Lån, kortfristiga såväl som långsiktiga, innebär alltid en extra belastning.

Halloween….

Snart är det dags för Halloweenfest!
Halloween kommer av engelskans All Hallows Eve, vilket betyder alla helgons afton. Halloween infaller den 31 oktober. Sederna runt Halloween kom till Sverige från USA, men har sitt ursprung i det forntida Irland. På Buttericks hittar du massor av halloweenprodukter.

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén