En liten blogg

Kategori: Stuga

Signing!

Hallihallå i stugan!

Onsdag, mitt i veckan, onsdag kväll, snart torsdag, dagen före fredag, waaawaaa snart helg med andra ord! Idag hade vi yttligare en signing på vår skola. Det vill säga, de som går till college för att spela en sport. Två av mina tjejkompisar signade, en för soccer och en för softball. Sedan 3 av footballs killarna, bland annat min granne & skjuss, Trey! Eftersom midway hade en riktigt bra footballs season (semi i state) så har många footballers fått riktigt bra erbjudanden från riktigt bra skolor. En går till kansas state, en till TCU, och trey går till UT, alla dessa är level 1 skolor och alla är bra footballs skolor. Spec UT som vann nationalchamp. förra året och spelade i den näst bästa bollen i år (för att OU klassade dem, woot wooot). Förmodligen kommer en gå till baylor också, en annan till OU. VIlket är pretty amazing. Jag är så glad att jag kom det år de var bra på football!

Vårt varma väder håller också i sig, 26 grader idag. God, jag älskar det. Miss MIa retar mig varje dag för att jag kommer vara så misserabel när jag är hemma nästa vinter. Men what to do. Enjoy it while u can..

Nu ska jag ringa min kära mor, klockan är kvart i sex i suecia, hoppas hon inte misstycker, hahah. Men eftersom hon älskar mig (förhoppningsvis fortfarande) går det nog braaaa.

Stuga i Åkersberga

Vi säljer nu vårt fritidshus på grund av ombildning av vår lägenhet i Göteborg.

Detta fritidshus har en hög standard. Inredningen är ljus & fräsch. En mysig, röd stuga, med vita knutar, belägen på grönskande naturtomt (2700 m2) med en stor nybyggd veranda.

Det finns en gäststuga på cirka 40 kvm, finns även en oinredd friggebod, kanske lämplig för en framtida bastu eller gästhus? Avståndet till båtbryggorna och badstranden är cirka 900 m. Stranden är mycket barnvänlig. Det är 1 mils avstånd till sommarorten Åkersberga.

Huvudbyggnad 6 rum varav 4 sovrum. Kakelugn insatt år 2004. Komplett kök med bla. frys & kyl. Badrum med dusch, vacumtoalett samt tvättmaskin (Whirlpool, 2008).

I övrigt tillhör fritidshuset är en mycket välordnad förening . Gemensamt avlopp med vacumsystem. Åretruntvatten. Gemensam dansbana, fotbollsplan m.m.

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén