En liten blogg

Kategori: sport

I-landsproblem

Jag hörde på ekonominyheterna att priserna på choklad och skor ska gå upp. Bäst att börja fynda kanske. Skor alltså.

Det låg ett ensamt papper i mitt postfack när jag kom hem. Det kom från MKB som ville meddela mig om att de inte tänker höja hyran i år och att de dessutom tänker ge mig 10% rabatt på hyran i april. Det var ju snällt. Längre ner meddelar de däremot att de kommer ändra TV-utbudet till SVT1, SVT2, SVT24, SVT Kunskaps-/Barnkanal, TV4, Danmark 1, Danmark 2 och Kanal Lokal. Meh! Just när jag börjar vänja mig vid att ha TV3, Kanal5, ZTV, MTV, Discovery, TV8, Euronews och till och med Eurosport så tänker de ta bort dem och ersätta allihop med SVT Kunskaps-/Barnkanal. Johopp. Fast det sker först i höst. Tack.

Nej, vadå i-landsproblem?

Signing!

Hallihallå i stugan!

Onsdag, mitt i veckan, onsdag kväll, snart torsdag, dagen före fredag, waaawaaa snart helg med andra ord! Idag hade vi yttligare en signing på vår skola. Det vill säga, de som går till college för att spela en sport. Två av mina tjejkompisar signade, en för soccer och en för softball. Sedan 3 av footballs killarna, bland annat min granne & skjuss, Trey! Eftersom midway hade en riktigt bra footballs season (semi i state) så har många footballers fått riktigt bra erbjudanden från riktigt bra skolor. En går till kansas state, en till TCU, och trey går till UT, alla dessa är level 1 skolor och alla är bra footballs skolor. Spec UT som vann nationalchamp. förra året och spelade i den näst bästa bollen i år (för att OU klassade dem, woot wooot). Förmodligen kommer en gå till baylor också, en annan till OU. VIlket är pretty amazing. Jag är så glad att jag kom det år de var bra på football!

Vårt varma väder håller också i sig, 26 grader idag. God, jag älskar det. Miss MIa retar mig varje dag för att jag kommer vara så misserabel när jag är hemma nästa vinter. Men what to do. Enjoy it while u can..

Nu ska jag ringa min kära mor, klockan är kvart i sex i suecia, hoppas hon inte misstycker, hahah. Men eftersom hon älskar mig (förhoppningsvis fortfarande) går det nog braaaa.

Ikväll gäller det!

Noterat: Chelsea är framme i knockoutomgångarna för nionde året i följd. Men laget har bara vunnit en av sina fem senaste matcher i turneringen. Napoli har aldrig slagit ett engelskt lag på bortaplan. Senast Napoli nådde kvartsfinal i Europa var när de vann Uefacupen 1988/89. (1-3 från första mötet)

-Jag tycker man ska ha starka skäl att sparka en tränare. Men om det stämmer som media skriver att Villas-Boas inte hade spelarna med sig, är det svårt att jobba och vinna matcher. Jag upplever inte att laget är i nedförsbacke, det var nog snarare så att spelarna hade svårt att hitta rätt i ett mer renodlat 4-3-3 som Villas-Boas försökte spela, säger Lars Lagerbäck, expert Viasat Fotboll.

Avstängda, Chelsea: Raul Meireles.

Bästa målskytt, Chelsea: Didier Drogba 3. Napoli: Edinson Cavani 5.

Häng med på resan: http://viaplay.se/sport/champions-league-live/chelsea-napoli

Grym forehand!

Forehand

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén