En liten blogg

Kategori: säkerhet

Problem med prylar?

Behöver du lite extra plats att placera lite övervintrade saker på?

Har du kanske precis flyttat och har massor av saker du inte behöver för tillfället i kartonger som tar upp plats? Då är det kanske dags att du kontaktar Selstor för att hyra ett förråd eller en liten lagerplats. För en överkomlig avgift så kan du hyra ett förråd att förvara dina saker som du inte har användning för just nu. Kanske en övervintrad motorcykel eller ett set bildäck som tar upp allt för stor plats.

Du väljer själv vad du vill förvara i förrådet hos Selstor och bara du har nyckel till ditt förråd som även är insynsskyddat.

De flesta av oss har saker så det både räcker och blir över, hur skönt hade det då inte varit att kunna stuva undan de saker som man inte behöver i dagsläget och bara ha plats för saker man faktiskt använder just nu? Detta är precis vad det innebär att hyra ett lager, frihet att göra som man vill.

Hacka lösenord?

Man läser ganska ofta om problem om att bli hackad. Jag snubblade idag över en post om just detta. på Beroendeframkallande.se finns ett inlägg om hur lätt ditt lösenord är att hacka. Det är ganska skrämande faktiskt… Det är svårt att känna sig säker på nätet när man läser om saker som detta. Man har stor del av sitt privatliv mer eller mindre helt öppet känns det som… Kanske dags att börja vidta åtgärder…

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén