En liten blogg

Kategori: jul

Familjemiddag i Småland

Dte var över 6 månader vi kunde ha en för hela familjen sist. Lillebror har varit i Thailand och pluggat på Bankkok Universitet under hösten, han har även rest runt ganska mycket i regionen med bland annat besök till Bali och flera orter i Thailand. Det var iaf kul att äntligen få träffa lillebrors flickvän som han umgåtts med i ca 1 år, även hon är från Småland. Även storebror var hemma från Göteborg där han jobbar på ett hotell, Scandic Rubinen. Eller jobbar och jobbar, han har gjort ett ganska spännande uppdrag för dem. Nu är jag iaf tillbaka i Stockholm för mer jobb och vardagen har hunnit infinna sig igen vilket är både positivt och lite ja småsegt.

Ser dock fram mot en trevlig middag med kompisarna på onsdag, inte riktigt säker på vart vi ska gå, men gillar verkligen indiern Indian Inn vid Hornstull. Det är in nya favoritindier i Stockholm, kan rekommendera deras Lemon Chili Chicken. Den var riktigt bra första gången jag var där. Andra gången var den bara bra.

Jag kommer även att försöka komma igång med löpningen igen, har gått upp 5 kg sen jag sprang Amsterdam Maraton och det är mindre än sex månader kvar till nästa lopp, Stockholm Maraton. Tittar jag ut är det dock inte så lockande väder att ge sig ut för en löparrunda på 2-3 mil direkt. Jag sprang dock en femma på gymmet idag. Alltid något men måste ta tag i det på allvar snart om jag ska kunna slå 3,39 som jag hade i Amsterdam, inget mål men ett riktmärke att gå mot.

Mobilt Bredband som julklapp?

DN gick ut med en artikel för ett tag sen om dåligt resultat för mobilt bredband. Anledningen till artikeln berodde på att man inte kommer upp i den hastighet som operatörerna utlovar och marknadsför.

Nu när julen närmar sig så funder jag på att skaffa ett mobilt bredband i julklapp till mina föräldrar men blir fundersam när man ser vad tidningarna skriver. Upp till 80% av abonnemangen når inte över 2,5 Mbit/s trots att dem ska klara 7,2 Mbit/s och snittet ligger endast runt 1,6 Mbit/s.

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén