En liten blogg

Kategori: Erbjudande

Signing!

Hallihallå i stugan!

Onsdag, mitt i veckan, onsdag kväll, snart torsdag, dagen före fredag, waaawaaa snart helg med andra ord! Idag hade vi yttligare en signing på vår skola. Det vill säga, de som går till college för att spela en sport. Två av mina tjejkompisar signade, en för soccer och en för softball. Sedan 3 av footballs killarna, bland annat min granne & skjuss, Trey! Eftersom midway hade en riktigt bra footballs season (semi i state) så har många footballers fått riktigt bra erbjudanden från riktigt bra skolor. En går till kansas state, en till TCU, och trey går till UT, alla dessa är level 1 skolor och alla är bra footballs skolor. Spec UT som vann nationalchamp. förra året och spelade i den näst bästa bollen i år (för att OU klassade dem, woot wooot). Förmodligen kommer en gå till baylor också, en annan till OU. VIlket är pretty amazing. Jag är så glad att jag kom det år de var bra på football!

Vårt varma väder håller också i sig, 26 grader idag. God, jag älskar det. Miss MIa retar mig varje dag för att jag kommer vara så misserabel när jag är hemma nästa vinter. Men what to do. Enjoy it while u can..

Nu ska jag ringa min kära mor, klockan är kvart i sex i suecia, hoppas hon inte misstycker, hahah. Men eftersom hon älskar mig (förhoppningsvis fortfarande) går det nog braaaa.

Problem med prylar?

Behöver du lite extra plats att placera lite övervintrade saker på?

Har du kanske precis flyttat och har massor av saker du inte behöver för tillfället i kartonger som tar upp plats? Då är det kanske dags att du kontaktar Selstor för att hyra ett förråd eller en liten lagerplats. För en överkomlig avgift så kan du hyra ett förråd att förvara dina saker som du inte har användning för just nu. Kanske en övervintrad motorcykel eller ett set bildäck som tar upp allt för stor plats.

Du väljer själv vad du vill förvara i förrådet hos Selstor och bara du har nyckel till ditt förråd som även är insynsskyddat.

De flesta av oss har saker så det både räcker och blir över, hur skönt hade det då inte varit att kunna stuva undan de saker som man inte behöver i dagsläget och bara ha plats för saker man faktiskt använder just nu? Detta är precis vad det innebär att hyra ett lager, frihet att göra som man vill.

SMS och världen

Det är ofta smidigt att använda SMS när man är ute och reser. Detta för att det är enkelt och billigt. Att skicka ett sms är betydligt billigare än att ringa, i synnerhet utomlands. Ja det beror ju på var du SMS:ar förstås. Att Ansöka om ett snabblån via SMS är kanske inte den billigaste historien direkt, men för att hålla kontakt med dina vänner är ett sms ett billigt och enkelt sätt när du är på resande fot.

Skriva ett bra CV

Vad är första intrycket en arbetsgivare får av dig när du söker ett nytt jobb? Jo din ansökan och ditt CV. Det är därför viktigt att tidigt i ditt CV väcka intresset hos arbetsgivaren. Se till att det är snyggt och prydligt samt uppdaterat. När jag sökte jobb senast behövde jag inte ens ett CV då det var en gammal kollega som anställde mig. Jag kommer dock ihåg första gången jag sökte jobb och hur många timmar jag satt med mitt CV för att få det perfekt. Det kan verkligen vara värt att anlita en expert för att att hjälpa dig med ditt CV och ditt personliga brev.

Nedan är bra tips på hur du kan skriva ett bra CV:

CV med Metrojobb.se

Skills tips

Poolia ger tips

Alla dessa tre resurser är en bra början till ditt CV. Be gärna att få titta på kompisars CV om det är något du kan efterlikna eller förbättra.

Ny tv

Har precis köpt ny TV! Äntligen kan jag kassta ut mitt tjocktv, nu sitter det en ny najs 40″:are på vägen. Galen skillnad mellan 40″ LCD och 32″ tjockburk.

Köpte den på nyöppnade MediaMarkt i Gbg. Grym affär alltså… Kickar OnOff, Siba och Elgiganten grymt!

Saker som är gratis

På nätet finns många olika gratiserbjudande, men det är ofta tidskrävande att finna alla. Jag hittade idag sidan freeshopping.nu där de har samlat massor av olika gratis erbjudande och tävlingar som du kan ta del av. Jag ha redan deltagit i två tävlingar så nu håller jag tummarna för att det ska bli iaf en vinst 🙂

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén