En liten blogg

Kategori: snabblån

SVT Debatt

Såg på SVT Debatt igår på svtplay, sämre program får man leta efter. Det blir ju inte ens någon debatt! Programmet består av en bunt människor som är förälskade i att höra sin egen röst. De vräker ur sig sina påståenden helt utan att lyssna på vad de andra har att säga. ”SVT åsiktskräkande” hade varit ett bättre namn på programmet.

Personerna kräks ut sina åsikter som om hela världen skulle bry sig om vad de tycker. De inbjudna gästerna blir förolämpade och förnedrade av den så kallade publiken och programledaren verkar tycka att det är helt ok. Folk har liksom ingen hyfs över huvud taget. Igår debatterade de SMSlån, att sms lån skulle leda till ny ungdomsfattigdom och på sikt hela samhällets förfall. Jag tycker att alla argumenten är helt blåsta. Javisst, att ta lånen kanske inte är det smartaste i världen men alla kan ju inte vara bror duktig och göra allt helt rätt. Vissa människor tycker faktiskt om att supa skallen i bitar och festa loss rejält på en finlandsfärja, då ska ju de personerna ändå få göra det. De ska inte behöva leva efter mellanmjölksveriges pekpinnar . Låt dom göra sina egna misstag! Vill någon ta ett smslån så ska dom väl få göra det, så kan ni andra skita i det.
Själv har jag gjort det en gång, för att kunna åka på en sistaminutenresa med polarna till Kos, fortfarande ett av de bästa hotellen jag bott på se bilderna på Grecotel Kos Imperial!

 Grecotel Kos Imperial

Grecotel Kos Imperial – Hotell på Kos

Grecotel Kos Imperial

Grecotel Kos Imperial

Det var den absolut roligaste resan jag åkt på och jag skulle inte ha den ogjord för allt smör i Småland (ok, kanske för ALLT smör, men då måste jag ha rubb och stubb). Fan är sugen på att boka ett nytt hotell nere på Kos för sommaren… Trots att mitt sms lån hade höga avgifter tjänade jag också på det. Hade jag väntat en månad och sparat ihop pengar hade priset på biljetterna varit betydligt högre. Så att låna för mig var en besparing. Det ni, mellanmjölkare på TV!

SMS och världen

Det är ofta smidigt att använda SMS när man är ute och reser. Detta för att det är enkelt och billigt. Att skicka ett sms är betydligt billigare än att ringa, i synnerhet utomlands. Ja det beror ju på var du SMS:ar förstås. Att Ansöka om ett snabblån via SMS är kanske inte den billigaste historien direkt, men för att hålla kontakt med dina vänner är ett sms ett billigt och enkelt sätt när du är på resande fot.

Ekonomin i världen…

Ekonomin för världens välfärdsländer går si sådär.
Köpkraften och konsumeringen har inte riktigt följt marknadsutvecklingen varför väldigt många befinner sig i ett glapp i ekonomin.

För att kortfristigt bygga över glappet och säkerställa en mjukare övergång utan att hamna på ekonomiskt obestånd kan man, vid noga övervägande, funder på ett sms lån. Det kan naturligtvis aldrig ses som en lösning på en hel ekonomi men inte sällan kan denna typ av lån innebära skillnaden mellan en betalningsanmärkning och en lösning.

Har man ingen annan lösning på ett temporärt problem utöver snabblån bör man säkerställa att man väljer ett seriöst företag. Det finns ett par etablerade bolag som under rådande omständigheter får ses som seriösa. Sen är det naturligtvis upp till var och en att göra en bedömning om huruvida det är en lösning.
Lån, kortfristiga såväl som långsiktiga, innebär alltid en extra belastning.

Ny sajt för dig som söker snabblån

Idag lanserades den nya sidan smslångivarna.se som fortfarande är under utveckling, men de viktigaste funktionerna finns redan. På sidan kan du jämföra olika smslångivare och vilka lån de erbjuder. Du kan även läsa om de olika företagen och på så sätt få en bättre uppfattning av vilken aktör som passar dig bäst.

Testa den nya sidan och jämför smslån.

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén